Loading...

Nyheder 2011

Nu 3 mands seniorhold til crossstafet

27. oktober 2011 · Patricia Wilson

På opfordring og efterfølgende debat har CLU bestemt at der ved Crossstafetten i Roskilde d. 19 november løbes med 3 mandshold i herre seniorklassen. Dette betyder at alle klasser løber sammedistance, nemlig 18 * 1000m. I de øvrige Vinterturneringsløb løbes stadigt med 5 mandshold i herre senior. 

Ligeledes er det vedtaget at Herre/Dame Junior og Veteran skal bestå af løbere fra deres naturlige klasse. Er der løbere fra forskellige klasser på holdet, deltager holdet i Seniorklassen. Individuelt løber man under alle omstændigheder i sin naturlige klasse. Reglerne er i øvrigt således at hvert hold gennemløber 18 * 1000m. Første hold i mål i hver klasse er klassevinder.

I den individuelle konkurrence sammenlægges hver løbers 4 hurtigste tider, for at finde den individuelle placering. Alle løbere skal løbe mindst 4 * 1000m. Udgår en løber kan holdet fortsætte for at løberne kan deltage i den individuelle konkurrence. 

Der kan laves mixede hold på tværs af klubber, men disse tæller ikke i den samlede turnering. Er man 1 eller 2 i klubben der gerne vil løbe kan man tilmelde sig individuelt, og arrangøren vil søge at sammensætte hold af individuelt tilmeldte løbere. 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund