Loading...

Nyheder 2011

Ny præmiesponsor for DAFs CrossChallenge

28. oktober 2011 · Jakob Larsen

Marathon Sport og Dansk Atletik Forbund har indgået aftale om sponsorat af Vinterturneringen. Aftalen indebærer at Marathon Sport vil være officiel præmiesponsor for Vinterløbene i sæsonen 2011 – 2012.

”Hos MARATHON Sport er vi glade for at kunne bakke op om Dansk Atletiks løbearrangementer. Vi lever af at sælge løbesko, og vi er selv meget aktive løbere, så det er naturligt for os at motivere de bedste danske løbere og hjælpe Dansk Atletik til endnu bedre arrangementer” , siger Jørn Andersen, adm. direktør i Marathon Sport. 

 
CrossChallenge er en serie af 6 løbekonkurrencer for de bedre danske løbere og for den danske løbeelite. Der løbes cross og gadeløb over distancer omkring 10 km. I løbsserien indgår danske mesterskaber i 4 og 10 km cross samt danske mesterskaber i 10 km byløb. 
Første konkurrence er crossløb i Vejle 29 oktober. Start er ved Vejle Idrætsskole. Til start i Vejle er Danmarks bedste løbere Morten Munkholm, Jesper Faurschou og Maria Sig Møller. Løbet er udtagelsesløb til Nordiske mesterskaber i Cross. 
Dansk Atletik Forbund byder samarbejdet med MARATHON Sport velkommen og glæder sig til en god sæson med masser af gode præstationer og løbeoplevelser i den forestående serie.

© Copyright Dansk Atletik Forbund