Loading...

Nyheder 2011

Tag til VM for veteraner i Finland

29. november 2011 · Patricia Wilson

Den 3-8 april 2012 afholdes der verdensmesterskaber for veteraner i Finaland. Her følger info om mesterskabet.

Verdensmesterskaber for veteraner i Jyväskylä, Finland 

 

 

 

 

3.-8. april 2012. 

 

 

Stævnets hjemmeside er: wma2012.jyvaskyla.fi 

 

 

Hvis du vil tilmeldes, er det vigtigt, at din tilmelding er hos Dansk Atletik Forbund senest 1. februar 2012. Du skal benytte PRINTABLE ENTRY FORM fra stævnets hjemmeside. Denne tilmelding udfylder du og sender ind til DAF gennem din klub. 

 

 

Tilmeldingen skal både benyttes af atleter og deres mulige medrejsende. 

 

 

Da vi var til de nordiske mesterskaber i 2010, boede hele det danske hold på Sokos Hotel Alexandra, og flere af deltagerne valgte allerede dengang at reservere værelse samme sted i 2012, fordi det ligger centralt i forhold til busforbindelser ud til Hippos Hall. 

 

 

Vi har konstateret, at det ikke er muligt at flyve hjem med Finnair hverken lørdag 7/4 eller søndag 8/4. Alle billetter er allerede udsolgt! I stedet har vi købt billetter gennem Travellink, så vi flyver til Jyväskylä via Tallinn, Estland. Der er busforbindelse fra lufthavnen til Jyväskylä centrum. 

 

På hjemmesiden er også en opfordring til at tage til WMA inde 2012 som frivillig hjælper eller dommer! 


HUSK at kigge på www.antidoping.dk , hvis du bruger medicin. Der kommer et par nye regler i 2012! I præparatfortegnelsen kan du se, om du bruger medicin, der kræver en TUE-erklæring. En sådan erklæring skal godkendes af WMA, så derfor skal den sendes til Dr. Pier Luigi Fiorella. (se veteranernes hjemmeside vedr. doping). 

Hvis du har tænkt dig at bruge noget af din tid som fotograf ved mesterskabet, kan du kontakte os, så vi kan sørge for, at du bliver akkrediteret holdet som fotograf. 

Med venlig hilsen

Aase og Cark Friedrichsen 
veteranudvalget / teamledere 
aa-c-f@mail.tele.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund