Loading...

Nyheder 2011

2 danske ungdomsrekorder og en tæt på

07. december 2011 · Anders Vedel

Hold da helt ferie for en herlig atletikweekend i Göteborg. 

32 unge Aalborg Atletik aktive, 9 trænere/forældre samt en følgebil med yderligere 5 forældre udgjorde det fantastiske hold i Friidrottens hus til året udgave af JulklappsJakten. 18 top 3 placeringer samt en mængde 4. – 8. pladser, der i de yngste klasser gav flotte JulklappsJakten medaljer, blev det synlige resultat af anstrengelserne. Masser af personlige rekorder blev det også til, så klubbens statistikker får travlt foran computeren i julen. 


Der kommer fortsat til at stå Vedel ud for den danske indendørsrekord drenge 14 år på 1500m, da Benjamin Lobo Vedel lørdag slog farmand Anders gamle rekord helt tilbage fra 1979. 1,5 sekund blev rekorden slået med. Søndag gjaldt det så 200m distancen og her satte Benjamin ifølge træner Erik Barslev også bedste danske notering nogensinde af en 14 årig indendørs. 

En anden i hopla var Martin Johansen (95), det i trespring ikke blot vandt, men leverede sit første 13 meter spring nogensinde - endda med langt ind til planken. Blot 29 cm er der op til den danske drenge 16 rekord og mulighederne for at få ram den, er der senere i december. Det vil være en fantastisk måde for Martin at slutte sæsonen af på. 

Også blandt pigerne var der eminente præstationer. Lærke Nilsson (98) flotte 200m og Sara Vanggaard Kaupang debut i AAM-trøjen med 3 podiepladser og en kæmpe personlig rekord på 60 m hæk var en anden. 

De yngste Aalborg piger og drenge kæmpede også flot i de stærkt besatte aldersgrupper. Nathalie Richter (00) fantastiske sejr på 800m og 2. plads på 60 m hæk samt Mathilde Pritzel (00) lynhurtige 60m. til sølv var rigtig flotte resultater – tjoo det var en weekend med masser af AAM højdepunkter. 

Samlet resultatliste findes her indeholdende øvrige danske topresultater : http://www.trackandfield.se/resultat/2011/111203_04.htm

 

Ungdomashx

© Copyright Dansk Atletik Forbund