Loading...

Nyheder 2011

Sparring med de bedste i engelske Bath

09. december 2011 · Jeppe Weinreich

Sara Slott Petersen og Andreas Martinsen er sammen med landstræner Mikkel Larsen netop vendt hjem fra træningslejr i England.

Meget passende befandt Sara Slott Petersen (Aarhus 1900) sig i værtslandet for det kommende OL, da hun forleden modtog besked om at være officielt udtaget til legene i London. 

Sarap Bath2012 MiklarashxSelvom OL-deltagelsen nok var taget for givet efter sommerens danske rekord og den flotte indsats ved VM, var det alligevel en vigtig bekræftelse, som blev modtaget med glæde i træningslejren i Bath i det sydvestlige England. Her var hun sammen med landstræner Mikkel Larsen og hækkeløbskollega Andreas Martinsen (AK Holstebro) i fornemt selskab, faktisk noget af bedste, man som hækkeløber kan ønske sig, nemlig i den engelske træner Malcolm Arnolds træningsgruppe, der bl.a. tæller den regerende verdensmester, waliseren David Greene. 

Indendørssæson har lav prioritet
For både Sara og Andreas’ vedkommende gælder det, at indendørssæsonen har lav prioritet. En eventuel kvalifikation på 400 meter til VM-inde i Istanbul indgår således ikke i planerne for Sara, der dog formentlig løber distancen i Wien i februar og ved DM-inde i Skive. Mikkel Larsen understreger dog, at stævnerne bliver droppet, hvis bare der er de mindste skadesproblemer.

Mens Sara havde en stor sæson i 2011, levede den ikke helt op til de forventninger, der var til Andreas Martinsen. Det skal der rådes bod på til næste år.

”Andreas er ved at komme ind i en god periode, på trods af at han haft nogle småproblemer med fysikken. Vi har evalueret på sæsonen og bl.a. ændret på nogle tekniske ting. Den sikre målsætning for sommeren er endelig at få gjort kål på Erik S. Jensens danske rekord (13,82s),” siger Mikkel Larsen. Skulle det lykkes, vil Andreas formentlig også snuppe en EM-billet. Her lyder kravet nemlig på 13,80 sek., mens OL-kravet er så skrapt som 13,60 sek.

Læs meget mere om træningsopholdet i Bath på Mikkel Larsens hjemmeside.

Foto: Sara puster ud efter nogle hårde intervaller. Til højre Malcolm Arnold. (Mikkel Larsen) 

© Copyright Dansk Atletik Forbund