Loading...

Nyheder 2011

Blovstrød Løvernes formand, Axel Nielsen takker af efter 31 år

21. december 2011 · Dansk Atletik Forbund

Løvernes Konge, som Axel Nielsen også kaldes, har været Blovstrød Løvernes formand lige siden den stiftende generalforsamling i december 1980. 

 

På torsdag den 23. februar takker han af til Blovstrød Løvernes generalforsamling med den sidste beretning om årets gang, i den løbeklub han stiftede, og som ved udgangen af 2011 havde 1198 medlemmer. Antallet af medlemmer, som har haft glæde af Blovstrød Løvernes løbetilbud gennem alle 31 år er ikke talt op. 

 

Ej heller de mange frivillige timer, der gennem hele perioden er blevet dedikeret, så både ungdom, elite og begyndere har kunne få de bedst mulige vilkår til at blive indført i løbelivets mange glæder og oplevelser. Axel Nielsen har gennem alle årene været en trofast eksponent af klubbens tre ”S’er”. Det skal være sjovt, socialt og seriøst. Som træner, ildsjæl og kompetent formand har Axel gennem årene, fuld fortjent modtaget talrige hædersbeviser, både på egne som på klubbens vegne. 

Axel har, sammen med bestyrelsen fremlagt en ny 5 års strategi, så hans fingeraftryk kommer til at række flere år fremad endnu. Og når det kombineres med hans ønske om, at arbejde med klubbens unge talenter i det nuværende trænerteam, så vær sikker på, at der kommer flere flotte Løve-præstationer fremover. Det er en sjælden type af frivillige ledere, der kan se tilbage på 31 års formandskab. 

 

Derfor vil klubbens medlemmer på torsdag forsøge at sige tak for indsatsen på ægte ”Løvemanér” 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund