Loading...

Nyheder 2013

ØDMU-inde: Hold øje med tidsskemaet

08. januar 2013 · Dansk Atletik Forbund

Lørdag kl. 9:00 går det løs i Ballerup Super Arena, men et nyt tilmeldingssystem volder lidt problemer.

Den kommende weekend bliver Ballerup Super Arena fyldte med atletikungdom, når hallen danner ramme om årets Østdanske Ungdomsmesterskaber. Et tætpakket program venter de aktive såvel som trænere, ledere og tilskuere, men arrangørerne anbefaler nu at tjekke tidsskemaet de kommende dage, da der kan være små justeringer.

”Vi forsøger at køre et nyt tilmeldingssystem ind til fremtidig brug ved stævner. Det skulle på sigt gerne gøre det lettere, end det er i dag. Men p.t. giver det os desværre nogle store udfordringer, da vi ikke har overblik over, hvor mange der er tilmeldt – og det er jo ret vigtigt i forhold til tidsskema,” fortæller Ulrich Engmark fra Ballerup AK.

Start kl. 9:00 
”Det vejledende tidsskema, der ligger på hjemmesiden under ”Øst-indendørs”, er meget tæt på at passe med virkeligheden, da det var dette vi brugte sidste år, men der kan komme justeringer, dog ikke voldsomme,” fortæller Ulrich Engmark, der oplyser, at der lørdag startes med 60 meter indledende kl. 09:30 (tekniske øvelser starter kl. 09:00). Kapgang vil blive flyttet hen til efter 800 meteren – omkring 13- tiden.

© Copyright Dansk Atletik Forbund