Loading...

Nyheder 2013

ØDMU: Fin førstedag i Ballerup

12. januar 2013 · Jeppe Weinreich

Tætte dyster og lovende resultater, da den østdanske ungdom lørdag konkurrerede i Ballerup Super Arena.

Med førstedagen af de Østdanske Ungdomsmesterskaber i Ballerup blev indendørssæsonen for alvor skudt i gang. De perfekte rammer, som Ballerup Super Arena udgør, gjorde sit til at skabe nogle fine konkurrencer med gode tætte dyster og flere fine resultater.

Dagens første ungdomsrekord faldt tidligt på dagen i en tæt kuglestødskonkurrence hos de 14-15 årige piger, hvor Thea Jensen (Glostrup IC) stod for en lille overraskelse ved at skubbe den ét år ældre Karoline Mangor (Sparta) væk fra førstepladsen med et stød på 12.83 meter i femte omgang. Denne forsøgte i sidste runde at svare igen, men lykkedes ikke trods udmærkede 12.77 meter, og dermed mistede hun den 14-års rekord, som hun satte så sent som i december måned.

To guld og en rekord til Nikoline
Den anden ungdomsrekord faldt i samme gruppe, men sidst på dagen, da Nikoline Skifter Andersen (Delta) i trespring nåede ud på flotte 11.62 meter – en forbedring af Jeanette Hedeagers rekord sat i samme hal i november 2006. Nikoline havde forinden sikret sig guldet på 60 meter i ny PR 8,06 sek. – i en finale, som havde hele seks spartanere med!

I drengenes finale imponerede Peter Andersson (Greve IF) med vindertiden 7,44 sek., som bare var 0,03 sek. fra den danske 14-års rekord. Ganske lovende, sæsonens tidlige tidspunkt taget i betragtning.

Sandra B. Christensen klarer 1.72m 
Det samme kan siges om de 1.72 meter, som Sandra B. Christensen (Amager AC) vandt højdespring (18-19 år) med. Uden tvivl dagens bedste resultat set uden skelen til aldersklasse. 

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund