Loading...

Nyheder 2013

Stærk sæsonåbning af Peder P. Nielsen

16. januar 2013 · Jeppe Weinreich

Den danske trespringer sejrede ved onsdagens Kortbanehoppning i Göteborg. Hans vinderresultat på 15.64 meter har kun stævnerekordholder Christian Olsson gjort bedre.

Trespringer Peder P. Nielsen (Aarhus 1900) satte onsdag samtlige sine svenske konkurrenter til vægs, da han vandt den traditionelle sæsonåbner ”Kortbanehoppning” i Göteborg med 15.64 meter. Som stævnets navn antyder, blev der ikke sprunget med fuldt tilløb (max. 20 meter) i Friidrottens Hus. Stævnerekorden på 16.07 meter tilhører ingen ringere end Christian Olsson, så dagens resultat må bestemt vække optimisme – ikke mindst med henblik på EM-inde i samme by om godt seks uger. 

Den 24-årige trespringer har ellers døjet en smule med problemer i den såkaldte ”skræddermuskel” under den sidste uges træningslejr, som netop foregik i Göteborg, fortæller træner Lars Nielsen. Men det problem skulle der være styr på nu. En planlagt start i Växjö førstkommende weekend er dog blevet droppet til fordel for Pallasspelen i Malmö weekenden efter (26.-27. jan), hvor Peder i øvrigt er indehaver af stævnerekorden med 16.43 meter. Det forlyder også, at Morten Jensen (Sparta) åbner sæsonen ved netop det stævne.

Følg Peder P. Nielsens træning, stævner m.m. på hans nye hjemmeside

© Copyright Dansk Atletik Forbund