Loading...

Nyheder 2013

Rekordtilmelding til Kronborg Games

01. februar 2013 · Jeppe Weinreich

325 deltagere er med, når 1. runde af dette års Kronborg Games åbner i Snekkersten Hallen i morgen. Samme dag testes Spar Nord Arena i Skive en sidste gang inden DM om tre uger.

Med 325 tilmeldte deltagere til 1. runde af Kronborg Games er succesen allerede i hus for arrangøren Helsingør IF. Stævnekonceptet , der afvikles over 3 runder med en indlagt holdkonkurrence, blev lanceret i 2009 og er lige siden vokset støt.

”Tilmeldingen til årets 1. afd. ligger lige nu på ca. 325 deltagere fra 16 forskellige klubber, og så mange har der aldrig været til en 1. afdeling før, hvor der traditionelt sker en stigning i deltagerantallet over vinteren, hvor mange bruger konkurrencerne som test af formen op til diverse mesterskabsstævner – så det tegner allerede nu til at blive en forrygende sæson.,” fortæller John Odgaard fra arrangørklubben.

Som et forsøg vil man prøve under stævnet at ”live” opdatere resultaterne undervejs i de tekniske øvelser, direkte til internettet. Noget, som herhjemme ikke er set før.

DM-kvalifikation i Skive 
Samme dag afvikles der i Spar Nord Arena i Skive det sidste stævne, inden hallen tre uger senere danner ramme om årets DM. Flere ungdomsatleter vil her benytte lejligheden til at løbe en kvalifikationstid til DMU, som finder sted to uger efter DM. På startlisten finder man bl.a. Trine Mulbjerg (Aarhus 1900) i kuglestød, mens Mikkel Dahl-Jessen (SAK77) på 1500 meter for første gang i år prøver sig af på de indendørs baner.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund