Loading...

Nyheder 2013

DM-inde: Startlister og endeligt tidsskema

15. februar 2013 · Jeppe Weinreich

Islandsk, norsk og cubansk deltagelse ved DM-inde om 8 dage.

Startlisterne til DM-inde har været tilgængelige i et par dage. Nu foreligger også det endelige tidsskema.
Et hurtigt kig på startlisterne afslører flere bemærkelsesværdige ting:

-Stina Troest (Amager AC) løber hverken 200 eller 400 meter, men i stedet 800 meter, hvor hun satte dansk juniorrekord tidligere på sæsonen.

-Abdi Hakin Ulad (Korsør AM) pådrog sig en skade i Skotland i starten af januar, men er nu tilsyneladende på vej tilbage. I hvert fald står han til at skulle løbe 3000 meter, hvor han sammen med Jakob Hannibal (Sparta) leverede et af højdepunkterne ved sidste mesterskab. I år får han modstand af Jesper Faurschou (Herning LK). 

-Mændenes trespring har deltagelse (uden for konkurrence) af den cubanske OL-finalist fra 2008, Hector Dairo Fuentes, som har en PR så god som 17.49 meter. 24-årige Fuentes, som også er tidligere juniorverdensmester, har grundet skader ikke konkurreret i et par år, så det er uvist, hvor godt springende han er.

-Tine Bach Ejlersen (Aarhus 1900) kan meget vel blive mesterskabernes største medaljesluger: 60 meter hæk, længde- og højdespring samt 4x200 meter stiller mangekæmperen op i.

 -Flere islandske (4) og norske deltagere (10)samt en enkelt svensker stiller til start uden for konkurrence og er dermed med til at løfte niveauet, primært i kvindernes discipliner. En af dem er Hafdís Sigurðardóttir, som sidste weekend satte PR i længde med 6.17 meter.

-En ny klub i form af Esbjerg Tri & Multisport er for første gang med i Skive.

- Martin Krabbe (KIF) og Anne Møller (AAIG) kan på 60 meter og 60 meter hæk vinde titlen for hhv. 9. og 7. gang i træk.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund