Loading...

Nyheder 2013

EM-inde(2): Bube møder Europas nr. 1

28. februar 2013 · Jeppe Weinreich

Det danske EM-håb er kommet i heat 4, hvor han møder briten Michael Rimmer, som topper årets europarangliste.

GÖTEBORG – For to år siden i Paris røg han ud efter det indledende heat på 800 meter. Andreas Bube har en stærk tro på, at det ikke kommer til at ske igen, når han fredag kl. 18:52 kommer i ilden ved EM-inde i Scandinavium.

Bagsværd-løberen var torsdag eftermiddag inde og prøve banen af og snuse lidt til stemningen i den flotte arena, som de næste tre dage vil være fyldt med topatletik. Fredag er fokus kun på et: at snuppe en af de to semifinalepladser i heat 4.

En fin mavefornemmelse
”Jeg har en fin mavefornemmelse før dette EM. De tider, jeg har løbet på i år, siger ikke noget om min reelle form. 800 meteren ved EM-inde plejer altid at være utrolig taktisk, og det tror jeg også, at den bliver i år,” siger Andreas Bube, der er godt tilfreds med at være placeret på den næst yderste bane i sit heat.

Modsat ved sommerens OL vil man ikke komme til at se danskeren trække feltet af sted, om tempoet skulle vise sig at være for langsomt.

”Der er kun to løbere fra de fem heat, som kommer med på bedste tid, så jeg kommer ikke til at tage føringen, men vil dog være med helt fremme for at holde kontakt med de forreste. Ideelt vil være en 3. position,” vurderer Bube.

Møder ranglistens nr. 1
Heatfordelingen forelå torsdag eftermiddag efter det tekniske møde. Bube kommer op imod europaranglistens nr. 1, briten Michael Rimmer, samt Giordani Benedetti (ITA), der med 1:47,60 i år har løbet en anelse hurtigere end danskeren. 

”Det ser fornuftigt ud. Det tegner til at blive en kamp om de første to pladser mellem de tre,” lyder det fra træner Johnny Bagge dagen før det spændende heat.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund