Loading...

Nyheder 2013

DM Cross: Kongepokalen kommer til Herning

01. marts 2013 · Jeppe Weinreich

Lørdag løbes der for 109. gang i historien om den eftertragtede Kongepokal - med vinderen fra 2011 som favorit.

Abdi Hakin Ulad er ikke med, når der lørdag i Herning løbes om Kongepokalen for 109. gang. Den forsvarende danske mester på den Lang Cross har måttet melde afbud grundet en ankelskade, som han pådrog sig i Skotland for små tre måneder siden. Til gengæld er Morten Munkholm (Aarhus 1900), som vandt pokalen for to år siden, til gengæld med og må gælde som favorit.

Hos kvinderne er sidste års mester Anna Holm Baumeister (Viking) heller ikke med. Herefter tegner det til en kamp mellem sidste års sølvvinder Simone Glad (OA/OGF) og Louise Laursen (AGF).

Åbent opgør mellem 1900 og AGF 
I mændenes holdkamp er der lagt op til et meget åbent opgør mellem Aarhus 1900 og AGF om den eftertragtede Europa Cup plads. En plads, som AGF’s herrer endnu har til gode at vinde. Kampen om at blive den samlede holdvinder af CrossChallenge 2012/2013 står også mellem de to hold, og weekendens dobbeltrunde i Herning kan meget vel ende med en afgørelse – med mindre de vinder en runde hver. I så fald bliver den sidste runde i netop Aarhus afgørende.

Se startlisterne her

Resultater vil blive tilgængelige her i løbet af lørdag

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund