Loading...

Nyheder 2013

EM-inde(5): Nick videre efter drama

01. marts 2013 · Jeppe Weinreich

Nick Ekelund-Arenander var faretruende nær på at styrte i det indledende 400 meter heat, men han holdt sig på benene og er nu klar til lørdagens semifinale.

GÖTEBORG – Det blev en dramatisk affære, da Nick Ekelund-Arenander fredag middag løb indledende på 400 meter, men det endte godt, og med en 3. plads i sit heat kom det danske håb videre på sin tid 47,31 sekunder.
Fra bane 3 kom Nick gevaldigt i problemer, da løberne skulle ind på inderbanen, hvor han kæmpede for at komme ind i en 3. position.

”Jeg vidste, at jeg ikke måtte ligge nr. fire, når vi gik ind. Jeg får så et skub bagfra og er sikker på, at jeg vil falde. Men jeg tænker bare: at det må IKKE ske,” lød det fra en glad Nick Ekelund-Arenander, der havde den næst bedste af de fire tider, som gik videre.

Undgår inderbanen i semifinalen 
Egentlig var hans tid blot den tredjebedste, men en franskmand blev i det tredje heat diskvalificeret, og én placering bedre bevirker, at han i semifinalen undgår inderbanen. Nick er med i den anden semifinale (lørdag 17:45), hvor han løber på bane 2 og får et gensyn med briten Bingham og russeren Trenikhin, som besejrede ham i dag.

Og semifinalen, den er ikke nødvendigvis endestation for danskeren.

”Jeg er rigtig glad for at gå videre, og jeg tror på, at jeg kan lave ravage i semifinalen. Jeg ved, at jeg kan løbe et rigtig godt løb dér.”

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund