Loading...

Nyheder 2013

Dansk deltagelse ved Diamond League i New York

20. maj 2013 · Jeppe Weinreich

Trespringer Peder P. Nielsen får selskab af bl.a. den olympiske mester på næste lørdag.

Efter en beskeden sæsonstart i Hvidovre tager Peder P. Nielsen et stort spring op i stævnehierarkiet. Trespringeren fra Aarhus 1900 har nemlig fået start ved næste lørdags Diamond League stævne i New York. Det bliver Peders første tur til USA, men hans anden optræden i den fornemste stævneserie, hvor han må siges at have gode erfaringer. Således stammer hans PR 16.73m fra sidste års Bislett Games i Oslo.

Det danske trespringshåb er netop kommet hjem fra en to uger lang træningslejr i Portugal, og derfor skal man nok ikke sætte næsen op efter et topresultat.

”Formen er ved at være der, men det er stadig tidligt på sæsonen, så jeg har faktisk ikke de helt store forventninger til stævnet i New York. Jeg vil forsøge at nyde at konkurrere med de allerbedste og bare give alt. Så må vi se, hvor langt ud det bringer mig,” skriver han på sin hjemmeside.

Med den olympiske mester Christian Taylor (USA) og den britiske verdensmester fra 2009, Philips Idowu, på startlisten kommer Peder P. Nielsen ikke til at savne motivation.

TV3 Sport1 sender et to timers sammendrag fra stævnet dagen efter (26. maj) fra kl. 18:55

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund