Loading...

Nyheder 2013

Spartas kvinder gjorde det!

26. maj 2013 · Jeppe Weinreich

Tæt dansk-schweizisk opgør ved Europa Cup'en, da Spartas kvindehold lørdag i Slovakiet sikrede sig oprykning til den bedste række.

Efter en uhyre tæt dyst med LC Zürich ved lørdagens Europa Cup i Slovakiet lykkedes det for Spartas kvinder at rykke op i A-gruppen. Men det var med mindst mulige margin, eftersom Sparta sluttede på andenpladsen med samme pointtal som schweizerne. Imidlertid havde københavnerne flest førstepladser, hvorfor oprykningen blev en realitet.

Før den afsluttende 4x400 meter stod det klart, at Sparta rykkede op, om blot de ikke sluttede sidst i stafetten. Her endte de næst sidst, og så var det lige meget, at LC Zürich formåede at vinde heatet. Schweizerne blev i første omgang disket, men efter protest dog taget til nåde - og udråbt som samlet to'er efter Sparta! Det viste sig imidlertid, at danskerne havde bedre styr på pointudregningen, og efter lidt nærlæsning af reglerne blev Sparta erklæret som oprykker.

Böll sejrer med 1.74m 
Under lidt kølige forhold i Dubnica var der tale om en solid holdpræstation. Caroline Bonde Holm var syg, men gjorde sin pligt ved at vinde stangspringskonkurrencen med 4.00m, hvorefter hun stoppede. Dagens bedste præstation stod mangekæmperen Sandra Böll for, da hun overraskende kunne vinde højdespring med 1.74m - og dermed forbedre sin PR med hele 7cm!

De andre individuelle sejre stod Meiken Greve (hammer - 58.52), Sara Sig Møller (5000 - 16:53,48) og Kathrine Bebe (diskos 46.01) for.

Slutstilling
1. Spartak Dubnica (SLK) 101
2. Sparta AM (DEN) 88
3. LC Zürich (SUI)88 
4. Phanos Amsterdam (NED) 78
5. Maccabi Rišon Lezion (ISR) 69
6. CZ Belehrad (SRB) 62
7. Kladivar Celje (SLO) 58

Individuelle resultater 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund