Loading...

Nyheder 2013

Tre nye Talentcentre udpeget

31. maj 2013 · Jeppe Weinreich

Ansøgningerne om at blive DAF Talentcenter er netop færdigbehandlet. Skive, Amager og Hvidovre blev udvalgt blandt syv klubber.

Det var ikke nogen nem beslutning at vælge imellem syv klubbers ansøgninger om at blive DAF Talentcenter. I sidste ende måtte sportschef Thomas Bøgh dog sortere fire klubber fra. De tre udvalgte er: Skive AM, Hvidovre AM og Amager AC.

”Det har været en spændende, men også vanskelig proces, idet alle ansøgere har været meget relevante, men vi har besluttet at starte samarbejde med foreløbig tre klubber,” siger Thomas Bøgh om beslutningen.

De nye Talentcentre bliver oprettet som led i en ny elitestruktur, som trådte i kraft fra årets begyndelse. Foreløbig vil samarbejdet med de tre udvalgte klubber strække sig over to år, hvorefter der vil blive taget stilling til en eventuel forlængelse. Af de syv ansøgninger kom de to fra Vest, fem fra Øst.

Et nationalt talentværk 
Udgangspunktet for samarbejdet er at videreudvikle det i forvejen gode talentarbejde, som foregår i de tre udvalgte klubber. Foreningen vil desuden indgå i et nationalt talentnetværk, som i samarbejde skal medvirke til at udvikle fremtidens talenter på bedst mulige vis.

Konkret tilbydes en talentklub følgende: 
 Kvalitetsstempel
 Deltagelse i elitenetværk (træner og leder)
 Samarbejde med EKC-Vest
 ”Føl-ordning” hos DAFs ansatte HPC-trænere
 Lederdeltagelse U23-EM
 Konsulentydelser i forhold til klubudvikling
 Konsulentydelser i forhold til hjemkommune

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund