Loading...

Nyheder 2013

Rasmus Wejnold - 3'er Montreuil

04. juni 2013 · Jeppe Weinreich

Med 5.35m snuppede den danske stangspringer 3. pladsen ved mandagens stærkt besatte stævne i franske Montreuil.

Med 5.35m klaret i første forsøg endte Rasmus W. Jørgensen (Sparta) mandag aften på en delt 3. plads ved det stærkt besatte franske stævne, Meeting AEA Classic de Montreuil. Konkurrencen blev vundet af Renaud Lavillenies lillebror, Valentin, med 5.65m. 

I trespring måtte Peder P. Nielsen (Aarhus 1900) nøjes med beskedne 15.77m – 3cm fra den 8. plads, som ville have givet ham tre ekstra forsøg. Begge springere er naturligvis med i Helsingør førstkommende weekend (se startlisten HER), hvor der venter dem kvalificeret modstand i kampen om en landsholdsplads med hhv. Mikkel M. Nielsen (Sparta) og Anders Møller (Sparta) til start. Netop Mikkel M. Nielsen viste god form i polske Zary lørdag, hvor han blev nr. 3 med 5.30m - én placering dårligere end Rasmus W. Jørgensen, som med 5.40m forbedrede sit eget danske årsbedste.

Årsbedste af Nick Ekelund-Arenander
En af weekendens største favoritter til en landsholdsplads er Nick Ekelund-Arenander (KIF). Lørdag forbedrede han i Genève sit danske årsbedste på 400 meter med én hundrededel til 46,71s. Trods den udmærkede tid sluttede han på sidstepladsen i A-finalen. I Helsingør går han også efter landsholdspladsen på 200 meter.

Troest i skrapt selskab 
Stina Troest (Amager AC) var ligeledes med ved det schweiziske stævne, men hun måtte trods udmærkede 58,16s ligesom Nick tage til takke med sidstepladsen i A-finalen, som britiske Eilidh Child vandt i klassetiden 54,93s. Ved weekendens landsholdsudtagelse er Stina naturligvis med på 400 meter hæk, men ikke 400 meter, da den i lørdagens program ligger umiddelbart efter hækken. Til gengæld er hun om søndagen med på 200 meter.

Meeting AEA Classic de Montreuil (FRA) d. 3. juni - resultatliste
EAP Meeting – Genève (SUI) d. 1. juni – resultatliste
"Tadeusza Ślusarskiego" - Zary (POL) d. 1. juni - resultatliste 

© Copyright Dansk Atletik Forbund