Loading...

Nyheder 2013

Atletikskole næsten udsolgt

11. juni 2013 · Jeppe Weinreich

Sommerferien nærmer sig hastigt, og snart åbner flere af landets atletikklubber deres atletikskoler. Korsør AM er med for 8. gang, og i skrivende stund er der kun seks pladser tilbage.

Søgningen til Korsør Atletik og Motions årlige atletikskole har været stor. Trods en udvidelse af antallet af pladser er der næsten udsolgt til dette års skole (1.-5. juli). Således er der i skrivende stund kun 6 pladser tilbage. 

”Deltagerne kommer fra lokalområdet, men vi har også deltagere fra Fyn og København,” fortæller Per Hansen fra Korsør AM. ”Klubben glæder sig til en dejlig uge med masser af børn og unge fyldt med spændende aktiviteter. Vi skal bl.a. igen på stranden for at afholde dyster på de lidt alternative underlag, som sand og vand må siges at være i forhold til kunststof.”

I år vil der desuden være specielle træningsseancer med gæsteinstruktører, som vil vise øvelser udført på højt niveau.

En a-ha oplevelse 
”Det skulle gerne give deltagerne nogle a-ha oplevelser, men samtidig også fornemmelsen af, at det er muligt for dem at være med, hvor det er sjovt. Atletikken er ikke landets største idrætsgren, og vi har ikke langt imellem ungdom og den absolutte elite – det prøver vi på at udnytte ved at udfordre talenterne til at vise deres evner over for atletikskolen,” fortæller Per Hansen.

Det er den slags indspark, som skal være med til at udfordre instruktørerne via nye øvelser, og samtidig få dem til at tænke kreativt i forhold til efterfølgende at bruge de nye ting i træningen.

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund