Loading...

Nyheder 2013

Nyt stævne debuterer med 1500 starter

11. juni 2013 · Jeppe Weinreich

Copenhagen Open i Hvidovre førstkommende weekend oplever stor forhåndsinteresse.

Som regel tager det mindst nogle år at bygge en stævnetradition op. I tilfældet ”Copenhagen Open” - som finder sted på Hvidovre Stadion førstkommende weekend – kan man allerede mønstre 1500 starter. 

”Det er lidt usædvanligt, at vi som helt nyt stævne - og med konkurrence af de Vestdanske Ungdomsmesterskaber samme weekend - alligevel kan præstere næsten 1500 starter. Vi ville jo gerne være hele Danmarks atletikstævne, men det må komme de kommende år,” siger stævneleder Michael Bruun Jensen.

Efteranmeldelse uden gebyr
De 1500 starter er fordelt på 500 deltagere fra 39 klubber – heraf 9 svenske. Skulle der være aktive atleter, som endnu ikke har fået tilmeldt sig, kan det stadig lade sig gøre – og uden ekstragebyr!

Med store dele af den danske elite til start i Göteborg lørdag er det fortrinsvis ungdommen – helt ned til 4 år – som tegner stævnet. Seniorernes kasteøvelser er dog besat med de fleste bedste danskere. Hvidovre AM er selv leveringsdygtig med den mest interessante start, nemlig det 15-årige sprintfænomen Kristoffer Hari, som stiller op på seniorernes 100 meter.

© Copyright Dansk Atletik Forbund