Loading...

Nyheder 2013

23 nye atletikdommere er kommet til

13. juni 2013 · Jeppe Weinreich

Teknisk Udvalg oplever stor interesse for at få erhvervet sig et dommerkort. Ved to kurser for nylig er 23 dommerkort blevet udstedt.

Arbejdet med at få uddannet nye atletikdommere skrider fortsat frem. I forgårs var det Blovstrød Løverne, som havde bedt om et kursus, og her kunne listen over personer med gyldigt dommerkort suppleres med syv nye navne.

”I Blovstrød var der specielt fokus på baneløb, da klubben i august står for DM 10000 meter i Allerød, som er indlagt i Baneturneringens finale,” fortæller Ballerup AK’s ildsjæl og medlem af Teknisk Udvalg, Ulrich Engmark.

Sol ved kurset i Silkeborg 
Også i Silkeborg – som for nylig afviklede byens deltagermæssigt største stævne i mere end 10 år – har der været afholdt dommerkursus. Det skete i weekenden den 25.-26. maj, hvor SAK77 og Aarhus 1900 fik uddannet hhv. 6 og 10 dommere. 

”Det var ligeledes et kursus, som forløb rigtig fint. Specielt om søndagen, hvor vi havde godt vejr, mens der blev undervist på stadionet,” lyder det fra Ulrich Engmark, der samtidig bringer en opfordring til andre klubber om at holde øje med kursustilbuddene i den kommende tid.

Står din klub og mangler kompetente dommere, så tøv ikke med at kontakte Ulrich Engmark på 51271126 / uengmark@gmail.dk

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund