Loading...

Nyheder 2013

Ny fantomtid af Hari: 20,96s

16. juni 2013 · Jeppe Weinreich

Med lidt for megen vind i ryggen demonstrerede 15-årige Kristoffer Hari på 2. dagen af Copenhagen Open igen sit unikke talent.

Dansk atletiks nye komet, Kristoffer Hari (Hvidovre AM), demonstrerede også på andendagen af Copenhagen Open sit unikke talent, da han stormede 200 meteren igennem på utrolige 20,96s. Det havde naturligvis været ny rekord i alle mulige kategorier, men vindmåleren sagde 2,3 m/s, og 15-årige Hari må altså vente med at få en PR på 200 meter, som står i forhold til hans 100 meter.

I det flotte løb, som igen understregede, at Hvidovre Stadions lettere slidte løbebaner bare ER hurtige, kom Kasper Olsen (Hvidovre AM) og Peter Trajkovski (KIF) under de 22 sekunder. For sidstnævnte ville det have været en stor PR, men igen: for megen medvind.

Dansk årsbedste af Traoré 
På kvindernes 200 meter – hvor medvinden lige akkurat holdt sig under det tilladte - kunne Martha Traoré (Sparta) med 25,23s notere sig for dansk årsbedste samt en lille PR-forbedring.

Også i de yngre klasser blev der løbet særdeles stærkt. Peter Andersson (Greve) var således med 23,46s (+1,8) sølle 0,03s fra den danske rekord for 14-årige.

Laugesen viser topform
Mens arrangørerne undgik uvejret lørdag, så mødtes søndagens konkurrencer af flere regnbyger. Det satte dog ikke et mærkbart præg på resultatniveauet. Christian Laugesen (Sparta) fulgte op på sine 14,51s på den korte hæk om lørdagen ved at vinde den lange hæk i 52,36s. Havde vinden ikke været så kraftig, var hans PR på 51,91s sikkert røget sig en tur – det må vente til weekendens landskamp. På tredjepladsen satte junioren Alexander Guidje (Helsingør IF) endnu engang PR med 54,33s.

Louise Odgaard – tæt på årgangsrekord 
En anden Helsingør-atlet, der gjorde det godt, var Louise Odgaard, som i kvindernes hammerkast forbedrede sig til 54.48m – en halv meter fra den danske 20-års rekord. Slå Meiken Greve (Sparta) kunne hun dog ikke. Denne var nemlig over 60 meter for anden gang denne sæson med solide 60.49m.

Det var første år, at Copenhagen blev afviklet. Tilbage står indtrykket af et yderst velorganiseret stævne, som meget vel vil blive en fast, tilbagevendende tradition.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund