Loading...

Nyheder 2013

Kapgang: Halvt landshold undgik sidsteplads

17. juni 2013 · Jeppe Weinreich

Både Andreas Nielsen og Jacob Sørensen levede op til deres bedste, da de søndag i Holland udgjorde det danske landshold i seks-nationers-landskampen.

Danmarks to bedste kapgængere, Andreas Nielsen (Aarhus 1900) og Jacob Sørensen (Sdr. Omme), udgjorde det danske landshold ved den årlige ”Six Nations Match”, som blev afviklet søndag i Breda (NED).

Eftersom der skulle to mænd (20 km), én kvinde (10 km) samt en juniordreng (10 km) til at stille et fuld hold, var der reelt tale om et halvt landshold, som skulle forsvare de danske farver. Alligevel lykkedes det at slutte som nr. 5 og dermed undgå sidstepladsen. 

To gange sæsonbedste 
I den mandlige seniorkonkurrence blev det til en 4. plads takket være to solide præstationer. Andreas Nielsen blev her nr. 7 i tiden 1.43,13, mens Jacob Sørensen kom i mål ikke langt efter i 1:43,54 – sæsonbedste for begges vedkommende.

”Landskampen var godt arrangeret, rute og vejret var ligeledes godt. Begge levede fint op til forventningerne, og de slog de konkurrenter, som vi havde regmet med, de ville kunne slå,” lyder det fra holdleder Hans Christensen.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund