Loading...

ØDMU: Benjamin Gabrielsen klarer EM-krav - 7.47m

Den 18-årige længdespringer imponerede stort ved weekendens Østdanske Ungdomsmesterskaber i Ballerup.

24. juni 2013 · Jeppe Weinreich

Den 18-årige længdespringer imponerede stort ved weekendens Østdanske Ungdomsmesterskaber i Ballerup.

Nogenlunde samtidig med at Martha Traoré i Litauen indfriede kravet i længdespring til Junior-EM, gjorde en anden spartaner, Benjamin Gabrielsen, det samme i Ballerup, da han i sjette runde røg ud på ny PR 7.47m. Springet kommer kun en uge efter, at Benjamin i Göteborg forbedrede sig til 7.33m.

De 7.47m var så absolut det flotteste resultat ved weekendens Østdanske Ungdomsmesterskaber, hvor specielt resultaterne i sprint led under en konstant modvind.

Et andet fint længdespring stod Anette Nielsen (KIF) for, da hun sejrede hos de 16-17 årige med ny PR 5.70m. Et spring, der placerer hende som nr. 4 på årets seniorrangliste.

Samme placering har også nu Massin Ait Bouziad (Sparta), som i juniorernes højdespring forbedrede sig til 1.98m.

I samme aldersklasse var Nicolai Hartling (Sparta) igen tæt på kravet til Junior-EM på 400 meter hæk, hvor han med 53,52s manglede 0,37s. 

Hos de 14-15 årige piger var Anne Sofie Kirkegaard (Sparta) som ventet aldeles suveræn på 300 og 300 meter hæk med hhv. 40,01 og 44,16s – i begge tilfælde nye personlige rekorder.

Klarer krav i sidste øjeblik 
Om lørdagen lykkedes det – uden for konkurrence – for den 15-årige stangspringer Amalie B. Petersen (Rdrs. Freja) at klare kravet til Ungdoms-OL ved at komme over højden 3.60m. En højde, som hun én gang tidligere har været over indendørs. Kvalifikationsfristen udløb søndag, og selvom det endelige hold endnu ikke er udtaget, ligger det fast, at det bliver en stor og stærk trup, der skal konkurrere i Utrecht i dagene 15.-19. juli.

Østdanske Ungdomsmesterskaber – Ballerup, d. 22.-23. juni
Resultater

© Copyright Dansk Atletik Forbund