Loading...

Nyheder 2013

Ungdoms-OL: Den danske trup udvidet med to!

26. juni 2013 · Jeppe Weinreich

To ekstra pladser har åbnet op for, at stafetløberne Simon Hansen og Albert Kuhlmann kan komme med til Utrecht.

Simon Hansen (Herning GF) og Albert Kuhlmann (Sparta) fik onsdag en glædelig besked: De skal med til Ungdoms-OL i Utrecht for at løbe stafet. I går kunne vi offentliggøre, at 11 atleter var blevet udtaget, men grundet et ønske om også at stille med et stafethold hos drengene har DAF ekstraordinært fået tildelt to ekstra pladser, så antallet af aktive bliver på hele 13.

Simon og Albert skal danne 4x100 meter holdet sammen med Mathias Mørk (Helsingør IF) og Benjamin Lobo Vedel (Aalborg AM). Altså uden Kristoffer Hari, hvis hårde program med forventeligt seks løb – heraf en semifinale på 200 meter, som falder næsten sammen med det indledende heat på stafetten – ikke tillader ham at løbe sidstnævnte. 

De to pladser har også åbnet op for, at en ekstra træner kan komme med på turen. Det bliver Erik Barslev fra Aalborg AM.

Dansk atletik vil også være med helt fremme under åbningsceremonien d. 14. juli. Det er nemlig blevet besluttet, at Kristoffer Hari får æren af at bære fanen med Dannebrog – akkurat som et andet stortalent, Janick Klausen, gjorde for fire år siden.

© Copyright Dansk Atletik Forbund