Loading...

Nyheder 2013

Andreas Trajkovski er tilbage

08. juli 2013 · Jeppe Weinreich

Med 7.37m efter et halvt år pause viste længdespringeren søndag i Helsingborg lovende takter. Og i kvindernes diskos kastede den danske mester Maria Sløk Hansen for blot anden gang i karrieren over de 50 meter.

Andreas Trajkovski gjorde søndag et overbevisende comeback, da han ved Öresundsspelen i Helsingborg nåede ud på 7.37m i længdespring. Det er den 20-årige KIF’ers hidtil bedste sæsonåbning, og serien bød desuden på et hårfint overtrådt forsøg omkring de 7.60.

”Nu er jeg klar igen, og det skal nok blive godt. Jeg følte intet i baglåret i dag,” siger Andreas, der nu håber at få nogle udenlandske starter inden dysten mod Morten Jensen ved DM om små tre uger.

Andreas’ lillebror, Peter, viste også fin form inden det kommende Ungdoms-VM, da han på 100 meter to gange løb i 11,06s – desværre med lidt for kraftig en medvind. 

Maria Sløk over de 50 meter
I diskoskast vandt Maria Sløk Hansen (Hvidovre AM) med et kast på 50.23. Det er en forbedring med 13 cm af den PR, hun satte, da hun i fjor tog DM-titlen - og bare 3 cm fra 5. pladsen på alle tiders rangliste, hvor hun fremdeles er 6’er.

Lørdag viste Lukas Björnvad (ROAR) igen stabilt niveau, da han vandt juniorernes spydkast med 65.05m – men kravet til Junior-EM (67.50m) glippede. Det samme var tilfældet for kuglestøder Christoffer Mikkelsen (Randers Freja), hvis vinderlængde på 17.13m var 87cm fra førnævnte krav.

Öresundsspelen – 5.-7. juli 2013 - resultatliste

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund