Loading...

Nyheder 2013

Martinsen viser stabilt niveau: 13,96s

08. juli 2013 · Jeppe Weinreich

Efter et dårligt løb lørdag i Belgien gik det søndag i Holland bedre for den danske rekordindehaver.

Efter den flotte danske rekord på 13,68 sek. ved landskampen for to uger siden har hækkeløber Andreas Martinsen (AK Holstebro) egentlig allerede nået målet for sin sæson. Nu er den erklærede ambition i stedet at stabilere sig med løb under de 14 sekunder, og det var netop sådan et, som Martinsen søndag præsterede ved Arena Games i Hilversum (NED), hvor han blev 2’er i 13,96s (+0,7). Det rakte til en andenplads efter den stærke hjemmebanefavorit, Gregory Sedoc – men 0,01s foran en anden hollænder, Koet Smet, der med 13,63s er placeret fem pladser bedre end danskeren på årets rangliste.

Dagen forinden i Oordegem – hvor en dansk rekord på 400 meter overskyggede alt - havde Martinsen måttet nøjes med 14,14s efter en dårlig start og i kraftig modvind (2,0). 

”Løbet i dag var noget bedre, men starten er stadig noget rod,” lyder det fra træner Mikkel Larsen, som tilskriver det de to uger med tung træning, som blev sat ind umiddelbart efter den danske rekord.

Næste stop: Viby
Næste lørdag løber Martinsen igen, men det bliver uden hække. Ved det lille stævne ”Sommersprint” på Viby Stadion førstkommende står han nemlig til at skulle løbe både 100 og 200 meter. Herefter venter to starter i hhv. Italien og England, inden han er storfavorit til at generobre titlen ved DM i Aalborg. En titel, som han grundet en skade sidste år mistede til Christian Laugesen (Sparta).

Arena Games - Hilversum, Holland d. 7. juli 2013 - resultatliste

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund