Loading...

Nyheder 2013

Dødsfald: Kamma Bjerggaard (1938-2013)

13. august 2013 · Dansk Atletik Forbund

Guldvinder fra EVACS 2004, Kamma Bjerggaard (SNIK), er død 75 år gammel.

KammaashxFra Kurt & Conni Vang Jensen, SNIK Atletik, har vi modtaget følgende mindeord: 

Karen "Kamma" Margrethe Bjerggaard, Ishøj, er død efter længerevarende sygdom. Kamma blev 75 år og er kendt i atletikkredse og har inspireret og givet baghjul til rigtig mange løbere m/k igennem de seneste 30 år. Lille af ydre, men en stor idrætsudøver.

Det var især halv- og helmaraton, der havde Kammas interesse, men uanset distance endte hun ofte som nr. 1 i sin aldersgruppe – og hun har løbet utroligt mange danske mesterskaber hjem til sin klub SNIK Atletik – både som senior og som veteran. Også i udlandet fejrede hun triumfer, idet hun blandt andet har vundet sin aldersklasse i maratonløb som Berlin og Medoc flere gange.

I 2004 - hvor hun i København fejrede sit 25. års jubilæum i Copenhagen Marathon - opnåede hun ligeledes at vinde maratonløbet (65-69 år) ved Veteran-EM i Århus (EVACS) i tiden 3:37,04.

Årets Eremitageløber 
Adskillige gange har hun vundet sin aldersklasse i Eremitageløbet, hvilket også har medvirket til titlen som Årets Eremitageløber. Også titlen ”Miss Duracell” har fulgt Kamma gennem årene, når mange har erfaret Kammas imponerende udholdenhed i de lange løb.

Kamma var som person et ualmindeligt sødt og ydmygt menneske, der altid var positivt støttende over for sine venner og klubkammerater. Hun havde altid tid til at hjælpe og har gennem årene været en krumtap ved SNIKs løb BT Halvmaraton og Griseløbene.
 
Kamma efterlader sin kærlige livsledsager Oluf, der har støttet Kamma hele livet ikke mindst i de sidste svære år.

Vi efterlades alle med et stort savn, men også med en glæde over at have fået lov til at opleve så fint et menneske.

Vores tanker går til Oluf, sønnen Henrik, børnebørn samt familie.

© Copyright Dansk Atletik Forbund