Loading...

Nyheder 2013

NM-Junior: Fire danskere topseedet

16. august 2013 · Jeppe Weinreich

Kristoffer Hari og Jakob Dybdal Abrahamsen er begge topseedet på to distancer ved weekendens juniorlandskamp i Finland.

Mens VM kulminerer i Moskva i weekenden med to rene finaledage, er det med danske øjne i finske Espoo, at det sker. Den årlige nordiske juniorlandskamp, som også fungerer som et individuelt NM, løber lørdag og søndag, og specielt på drengesiden ser holdet i år stærkt ud. I landskampen vil det dog være en stor overraskelse, om det dansk/islandske hold skulle besejre et af de andre nordiske lande. 

Flere trumfkort stiller holdet med. Et kig på de offentliggjorte startlister viser, at Kristoffer Hari er topseedet på både 100 og 200 meter, mens det samme er tilfældet for Jakob Dybdal Abrahamsen på 3000 meter forhindring og 5000 meter. Også længdespringer Benjamin Gabrielsen har med sine 7.69m sprunget længst af alle konkurrenter. Hos pigerne møder Anne Sofie Kirkegaard på 400 meter ligeledes op med den hurtigste tid. Se startlisterne HER (hvor der også vil komme resultater)

Danske mestre til start i Manchester
De danske mestre på hhv. 800 og 1500 meter, Nick R. Jensen (Sparta) og Andreas Bueno (Aarhus 1900), er at finde på startlisten til lørdagens Trafford Grand Prix (British Milers) i Stretford ved Manchester. De to er havnet i B-heat på de to distancer, men begge har de særdeles gode erfaringer må netop det stadion, bl.a. satte Bueno en stor PR for to år siden-  STARTLISTE

Baneturneringen rundes af 
På Østerbro slutter Baneturneringen af med 7. runde fredag aften. På 800 meter stiller bl.a. KIF’s Matias Reedtz og Michael Schmidt op. En vis Nick Ekelund-Arenander står også til at skulle løbe 800 meter - i hvert fald ifølge startlisten. Om han ret faktisk stiller op, vil tiden vise.

350 ungdommer i Silkeborg
Stor aktivitet er der på Silkeborg Atletikstadion i weekenden, hvor hele 350 unge atleter stiller op til årets DGI Mesterskaber.
 

© Copyright Dansk Atletik Forbund