Loading...

Nyheder 2013

Flot tilmelding til Sparta Cph. Games

23. august 2013 · Jeppe Weinreich

632 unge atleter indtager denne weekend Østerbro Stadion.

Lørdag kl. 9:00 lyder startskuddet til de 14-15 årige pigers indledende 100 meter-heat. Derfra går det så ellers løs hele weekenden med et tæt program fra de helt små i 6-7 års klassen og op til de knap så godt besatte seniorkonkurrencer. 

Det var sidste år, at Sparta Copenhagen Games (ikke at forveksle med CAG) blev lanceret som en afløser for de Åbne Østerbro Mesterskaber, som nu blev udvidet fra én til to konkurrencedage. 632 atleter er klar til start, og dermed er stævnet ved at nærme sig de to største ungdomsarrangementer: forårets Tårnby Games og sensommerens Afslutningsstævne i Greve.

Kollision med svensk stævne 
”Vi ville gerne have haft nogle flere svenske deltagere med i år. Sidste år kolliderede vores stævne med DN Galan Youth, så derfor flyttede vi årets stævne for at undgå det. Desværre er de svenske arrangører så flyttet med,” fortæller ungdomschef i Sparta AM, Charlotte Beiter Bomme.

For mange af deltagerne gælder weekendens stævne som en sidste vigtig test inden DMU i Aarhus ugen efter. Flere af Spartas danske seniormestre er med fra i morgen. Det gælder bl.a. Christian Laugesen på 400 meter hæk, Meiken Greve i hammer, mens mesteren på 400 meter, Anne Sofie Kirkegaard, forsøger sig på 300 meter hæk.

Sparta Copenhagen Games – Østerbro d. 24.-25. august 
Hjemmeside

© Copyright Dansk Atletik Forbund