Loading...

Nyheder 2013

Solen strålede over Cph Copenhagen Games

27. august 2013 · Jeppe Weinreich

Næsten perfekte rammer var der om weekendens vellykkede ungdomsstævne på Østerbro.

628 deltagere og strålende solskin over Østerbros Stadions blå baner. Jo, rammerne kunne ikke være bedre, da Sparta i weekenden afholdt sit store ungdomsstævne. Kun en stærk modvind lagde en dæmper på tiderne i sprint/hæk. Alligevel blev der løbet stærkt flere steder.

Hartling overrasker på 800 meter

Selv om det var de mange unge atleter, som satte et præg på stævnet, var der også gode resultater hos seniorerne. Nicklas Hyde (Sparta) har vist stigende form her ved slutningen af sæsonen og vandt da også 400 meteren i udmærkede 47,55s. På andenpladsen skar en anden spartaner, Christian Laugesen, én hundrededel af sin PR med tiden 49,07s, mens Philip Braun (Sparta) for første gang kom under de 50 sekunder med 49.89s. Den nordiske juniormester på 400 meter hæk, Nicolai Hartling, var også lige under de 50 sekunder, men overraskede mere på den dobbelte distance, hvor han blev noteret for 1:54,56.

Feberhug af ung kaster
Det mest opsigtsvækkende resultat stod nok Hvidovre AMs 16-årige Mathias Hagen for, da han i tredje omgang smækkede 700g-spyddet ud på 65.89m – PR med over otte meter! Det ville have været dansk U18-rekord, men Mathias er tysk statsborger og kan efter reglerne ikke stå som indehaver af rekorden. Dansk ungdomsmester kan han dog blive, og det er han nu favorit til førstkommende weekend i Aarhus.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund