Loading...

Nyheder 2013

Udsigt til et lunere DM-inde

28. august 2013 · Jeppe Weinreich

Skive AM regner med, at Spar Nord Arena vil være isoleret inden det næste indendørs DM.

De seneste seks år har Spar Nord Arena i Skive dannet ramme om DM-inde, men det har været forbundet med stort besvær at varme hallen op grundet manglende isolering. Nu har Skive AM imidlertid skrabet to af de nødvendige tre mio. kr. sammen, som en isolering af hallen står i. Skive Kommune har netop besluttet at bidrage med en halv mio., og da Spar Vest Fonden allerede har bevilliget 1½ mio. kr., mangler der nu kun én million, for at projektet kan realiseres. Det skriver Skive Folkeblad.

Ifølge formand for Skive AM, Thor Knudsen, regner man nu med, at hallen vil være isoleret inden næste DM-inde i marts 2014. Hvis det ikke lykkes at realisere den sidste million gennem diverse fonde, vil man i stedet låne den.

Hallen blev i sin bygget i samarbejde med Lokale- og Anlægsfonden (LOA), Skive Kommune, Skive Tennisklub og Skive Atletik- og Motionsklub (SAM).

I det hele taget tegner det lyst for indendørsatletikken herhjemme. I Odense er man i fuld gang med at bygge en ny atletikhal med 200-meter-rundbane, mens også Aalborg efter planen kan indvie en hal – dog uden rundbane – i januar 2014.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund