Loading...

Nyheder 2013

DT: Oprykningsmatch i Skive

06. september 2013 · Jeppe Weinreich

Samtidig med DT-finalen på Østerbro bliver det i Skive afgjort, hvordan Elitedivisionen 2014 kommer til at se ud. Her har Aalborg AM en realistisk chance for at rykke op med begge hold.

Hos herrerne er der afbud fra Korsør AM, mens Esbjergs kvinder ligeledes har trukket sig. Tilbage er der fem klubber hos hvert køn, som lørdag i Skive kæmper om de to oprykningspladser til Elitedivisionen.

Med afbuddet fra Korsør – der sikrede sig oprykning i fjor - skal der findes mindst ét nyt hold i den bedste række. Et godt bud kunne være det unge, talentfulde fra Aalborg AM, som vandt 1. runde i 1. division suverænt, mens det vil vise sig, om Skive AM på hjemmebane kan bevare deres status som elitedivisionshold. Skibonitterne kan glæde sig over igen at have kasteren Søren Børsting med, der efter et par sæsoner i Randers Freja og Sparta nu er tilbage, hvor han kom fra.

Hos kvinderne kæmper Odense Atletik for at bevare deres plads i Elitedivisionen, mens Aalborg AM sammen med Skive AM dyster om den anden plads, som Esbjerg AM med afbuddet ikke kan forsvare.

En interessant duel hos herrerne er 200 meteren, hvor Morten Dalgaard Madsen (SAM) møder Benjamin Lobo Vedel (AAM). 

DT Kvalmatch – Skive d. 7. september 2013 kl. 12
Startlister m.m. – klik HER

Deltagende hold
Mænd
Skive AM
Korsør (afbud)
Aalborg AM
Helsingør IF
Amager AC
Aabenraa IG

Kvinder
Odense Atletik
Esbjerg AM (afbud)
Aalborg AM
Skive AM
Frederiksberg IF
Holte Atletik

(De to bedste hold hos hvert køn sikrer sig en plads i Elitedivisionen 2014)

© Copyright Dansk Atletik Forbund