Loading...

Nyheder 2013

EM Cross: 12 løbere forhåndsudtaget

18. september 2013 · Jeppe Weinreich

Årets mesterskab finder sted i Serbien d. 8. december, men forinden kræves det, at de danske løbere viser god form ved november måneds NM Cross i Reykjavik.

DAF har i dag onsdag forhåndsudtaget 12 løbere til EM Cross, som finder sted i Beograd, Serbien d. 8. december. Udtagelsen er betinget af, at løberne også deltager ved NM Cross i Reykjavik (9. nov.), som er et vigtigt løb med henblik på en endelig udtagelse.

Blandt de udvalgte navne finder man de to forsvarende nordiske mestre, Abdi Hakin Ulad (Korsør AM) og Simone Glad (Odense Atletik). For førstnævnte vil EM Cross udgøre den allersidste start i U23-klassen. Det samme er tilfældet for de to mandlige juniorer, Mikkel Dahl-Jessen (SAK77) og Jakob Dybdal Abrahamsen (1900), som efter nytår rykker op i U23-klassen.

"At være forhåndsudtaget betyder IKKE, at man er endeligt udtaget. For endelig udtagelse skal man vise, at man er i sandsynlig topform ved mesterskabet. Derfor kræves enten rimelige resultater i konkurrencer inden, eller ærlige meldinger fra løber/træner om fremskridt og sandsynlighed for en topform," udtaler Niels Kim Hjort, der i samråd med sportschef Thomas Bøgh har udtaget nedenstående tolv løbere.

EM Cross 2013 - Beograd, Serbien d. 8. december 

Forhåndsudtagede:

Mænd:
Morten Munkholm (Aarhus 1900)
Jesper Faurschou (Herning LK)
Michael Nielsen (Sparta)

Kvinder:
Simone Glad (Odense Atl.)
Louise Kunø (Aalborg AM)
Louise Laursen (AGF)

U23 mænd:
Abdi Hakin Ulad (Korsør AM)
Thijs Nijhuis* (Viborg AM)

Junior drenge
Mikkel Dahl-Jessen (SAK77)
Jakob Dybdal Abrahamsen (Aarhus 1900)

Junior piger:
Line Kalstrup Schulz (Aalborg AM)
Josephine Thestrup (Sparta)

Se arrangørernes hjemmeside HER

*Studerer p.t. i USA og skal vise god form ved Regionals i stedet for NM, hvor han ikke stiller ikke op.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund