Loading...

Nyheder 2013

649 atleter slutter sæsonen af i Greve

27. september 2013 · Jeppe Weinreich

Stor interesse for at være med ved weekendens afslutningsstævne.

Selvom der i terminsplanen fortsat er små stævner at finde i oktober, så er det sikkert og vist: sæsonen rundes af førstkommende weekend i Greve. Her finder Afslutningsstævnet sted for 14. gang i træk, og med 649 deltagere er der tale om det næststørste stævne i rækken. Af de mange deltagere har 359 tilmeldt sig i længdespring!

De yngste klasser (helt ned til 6-7 år) udgør hovedvægten, men også flere seniorer er at finde på den omfattende startliste, bl.a. gør Stina Troest (Amager AC) en interessant start på 800 meter. Arrangørklubben Greve Atletik er med 65 deltagere stærkt repræsenteret og overgås kun af Sparta AM.

Oprindeligt var der tale om et afslutningsstævne, som gik på skift i det daværende regionale forbund SKAF. Men i det nye årtusinde har Greve Atletik taget over, ført stævnetraditionen videre og tilmed udviklet den.

Det ER sent på sæsonen, og relativt køligt vejr kan forventes, men ellers er der lagt op til to festlige dag fuld af aktivtitet.

”649 deltagere er bare superflot, så vi er meget tilfredse,” lyder det fra stævneleder Morten Larsen. ”Men vi skal heller ikke glemme de rigtig mange dommere – 80 i alt - som hjælper til hele weekenden. Og så glæder vi os naturligvis over, at vi selv kan stille med så mange deltagere.”

Afslutningsstævne – Greve d. 28.-29/9 2013
Stævnets hjemmeside

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund