Loading...

Nyheder 2013

Rockfestival donerer 25.000 kr. til Roar Atletik

10. oktober 2013 · Jeppe Weinreich

Stor og kontant anerkendelse til udbryderklubben, som blev stiftet for bare ét år siden.

25.000 kr. falder altid på et tørt sted i en mindre atletikklub. Så meget var der i den pengepose, som Roskilde Festival for nylig donerede til Roar Atletik, som sidste år ”gik fra” Hellas Roskilde. Uddelingen fandt sted i forbindelse med Roskilde Kommunes store arrangement ”Frivillig Fredag”, og det kom som en glædelig overraskelse for formand Jesper Breum.

”Det er en utrolig stor anerkendelse til vores lille klub, som vi er utrolig glade og stolte af, og som giver ekstra energi og lyst til at drive vores succesfulde atletikprojekt videre,” lyder det fra formanden, der betegner gaven som ”totalt uventet”.

Meget passende fejrer Roar Atletik i denne måned sin 1 års fødselsdag, og allerede i den første sæson sørgede klubbens største navn, spydkaster Lukas Björnvad, for en titel ved Store DM samt en repræsentation på atletiklandsholdet.

I begrundelse for uddelingen hed det bl.a. at ”klubbens stærke og frivillige kræfter både har skabt flotte resultater og samtidig vist unge, hvad atletik er.”

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund