Loading...

Nyheder 2013

Delta indvier nyt kunststofstadion

14. oktober 2013 · Jeppe Weinreich

Atletikken i Slagelse har fået et kæmpe løft, efter at kommunen måtte bygge et nyt idrætsanlæg som erstatning for det gamle.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Sådan ser man på det i Delta Slagelse, efter at nyt hospitalsbyggeri krævede, at det 34 år gamle anlæg på Parkvej blev inddraget. Resultatet blev, at Slagelse Kommune simpelthen byggede et nyt stadion, som snart står helt klart – med tilhørende klubhus.


Det nye anlæg, som blev indviet forrige lørdag med et lille stævne ved navn ”Monster 3-kamp”, er med fire rundbaner og to ekstra på opløbet. Der er et fælles område til højde og spydkast, ligesom at der er tilløbsbaner til længde/trespring med springgrav i begge ender. Stangspring har fået sin egen tilløbsbane, dog kun i én retning. Endvidere er der to kastebure samt et område til kuglestød. Løbebanerne er omkranset af et balusterhegn. Eneste lille minus er, at der ingen vandgrav er til forhindringsløb. Til gengæld er der endnu et stort plus.

Klublokaler kun for atletikken
”Før delte vi klubhus med Amerikansk fodbold, men i det nye får klubben sit eget klubhus med et lokale på ca. 32 m2 sammen med et tilsvarende rum til styrketræning og opbevaring af kasteredskaber. Så alt i alt ser det ud til, at vi i Slagelse får nogle rigtige gode forhold at dyrke atletik under,” lyder det fra en tilfreds Michael Skifter Andersen. ”Klubhusfaciliteterne er overtaget, men der er her en del malerarbejde, som skal laves, inden vi kan fejre indflytningen i dem."

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund