Loading...

Nyheder 2013

Nye dommere uddannet

17. oktober 2013 · Jeppe Weinreich

Så skete det igen. Østerbro Stadion dannede for nylig ramme om endnu et kursus, hvor deltagerne fik erhvervet sig dommerkort.

Der er fortsat behov for dygtigt uddannede dommere i dansk atletik. Uddannelsen foregår løbende med kurser over hele året. I weekenden d. 5.-6. oktober fandt det seneste af slagsen sted, denne gang på Østerbro Stadion, hvor deltagerne kom fra Sparta, Olympia Maribo, Ballerup AK og Helsingør IF.

På lørdagens skema stod der spring på skemaet, og her forsøgte underviser Ulrich Engmark (DAF/Teknisk Udvalg) med stort held at lave det som en slags rollespil.


”Det gik over al forventning. Der var nemlig ikke tale om alt det lidt kedelige stof som oplæsning, gennemgang på tavlen, næ.. her skulle der arbejdes på banen, og jeg er helt sikker på, at dette er vejen frem til at gøre det mere interessant,” fortæller Ulrich Engmark, som dog tilføjer, at den tidligere undervisning bestemt ikke fejlede noget: ”Det var slet ikke forkert, men på den her måde kommer vi meget mere rundt.”

Ti personer var med om lørdagen, mens ni fulgte undervisningen søndag, hvor der stod kast på programmet. Engmark beskriver kursusdeltagerne som ”en skøn blanding af trænere, aktive og forældre, som generelt synes, at det er sjovere at hjælpe til end at sidde ned en hel dag.”

Næste kursus: 9.-10. november
Næste kursus afholdes i Maribo d. 9.-10. november. 

© Copyright Dansk Atletik Forbund