Loading...

Nyheder 2013

16 løbere udtaget til EM Cross

23. november 2013 · Jeppe Weinreich

Søndag d. 8. december er det igen blevet tid til EM Cross, som i år finder sted i Beograd. For første gang siden 2010 er der dansk deltagelse hos de kvindelige seniorer - endda af hele fire løbere.

16 navne, hvoraf halvdelen er juniorer. Sådan ser den danske trup ud, som sportschef Thomas Bøgh har udtaget til årets EM Cross. Der skal fire løbere til at stille hold, og ifølge listen betyder det altså, at dansk atletik kæmper med i holdkonkurrencen hos de kvindelige seniorer samt juniordrengene.

Bedste bud på en dansk topplacering er Abdi Hakin Ulad (Korsør AM), der i Serbien har sin allersidste optræden i U23-klassen, inden han efter nytår rykker op til seniorerne. I fjor i Budapest var han så uheldig at styrte i starten af løbet, så i år er der lagt op til revanche. I samme aldersklasse finder man Thijs Nijhuis (Viborg AM), som er flyttet tilbage til Danmark efter et længere ophold ved Eastern Kentucky University.

Bemærkelsesværdigt er det, at dansk atletik stiller med fire kvinder i seniorklassen. Ikke siden Albufeira 2010, hvor Maria Sig Møller gjorde en flot figur, har der været dansk deltagelse i den klasse.

EM Cross – Beograd, d. 8. december 2013

Mænd
Jesper Faurschou, Herning LK
Michael Nielsen, Sparta

Kvinder 
Simone Glad, Odense Atletik
Louise Langelund Batting, Aarhus 1900 
Louise Kunø, Aalborg Am 
Louise Laursen, AGF 

Mænd U23 
Abdi Ulad KorsørAM
Thijs Nijhuis, Viborg AM

Junior M
Mikkel Dahl-Jessen, SAK 77
Jakob Dybdal Abrahamsen, Aarhus 1900
Anders Lund Hansen, Multiatleterne 
Jacob Simonsen, AGF
Joachim Weel Rosborg, Bagsværd AC

Junior M 
Line Kalstrup Schulz, Alborg AM
Maria Larsen, KIF
Josephine Thestrup, Sparta

Arrangørernes hjemmeside

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund