Loading...

Nyheder 2013

Aalborg AM markerer sig stærkt i Sverige

26. november 2013 · Jeppe Weinreich

25 af klubbens yngste atleter tyvstartede ved weekendens "Adventsspelen" den indendørs sæson.

En flok på 25 helt unge atleter fra Aalborg AM tyvstartede i weekenden i Sverige indendørssæsonen. Det skete ved det traditionsrige Adventsspelen i Göteborg, hvor de talentfulde nordjyder præsterede en række flotte resultater, som lover godt for den kommende sæson.

Aalborg AM blev i oktober kåret til Årets Forening, og det skete ikke mindst på baggrund af det store ungdomsarbejde, som klubben har lagt for dagen. I Friidrottens Hus kom det flere steder til udtryk. Således markerede klubben sig fint flere steder, specielt i de 13-årige pigers 60 meter hæk-finale, hvor tre af de otte finalister kom fra Aalborg – med Nathalie Richter (2000) som vinder i fine 9,54 sek. (under kravet til TUD).


”Turene til Sverige er en vigtig del af det sociale liv i klubben, og noget alle ser frem imod både sommer og vinter. Også på denne tur blev det til masser af sjov og hygge på og udenfor banerne,” lyder det fra leder og træner i klubben, Anders Vedel.

Søndag d. 1. december åbner Hvidovre AM vinterens første rigtige stævne herhjemme, mens Marselisborghallen i Aarhus følger efter lørdag den syvende.

Adventsspelen – Göteborg d. 23.-24. november 2013
Resultatliste

© Copyright Dansk Atletik Forbund