Loading...

Nyheder 2013

Snart kan Aalborg AM åbne sin julegave

29. november 2013 · Jeppe Weinreich

Byggeriet af byens nye atletikhal skrider planmæssigt frem. 5. januar 2014 kan klubben indvie det nye domicil, som kommer til at samle al træning på ét sted.

Julemåneden december er den søde ventetid for mange mennesker. I Aalborg AM venter man også længselsfuldt, men julegaven falder først på den anden side af nytår den 5. januar. Her bliver byens nye atletikhal efter planen nemlig indviet, og byggeriet skrider planmæssigt frem.

Aalborghal 1Ashx”Ja, det kører efter planen, og vi vil snart sende indbydelser ud til åbningen,” fortæller klubbens formand, Finn Yde. ”Som det er nu træner vi i gymnastikhallen på tre forskellige skoler og engang mellem i Gigantium. Men det er jo på trægulv, så det bliver helt sikkert en stor gevinst med den nye hal – og ikke mindst dét at få samlet al træning på ét sted.”


Som man kan se på de to foto her på siden, er hallen ved at tage form. I midten af december bliver gulvet etableret med kunststofbelægning plus noget avanceret teknologi, som vi tidligere har omtalt her på siden.

Træningen kan altså begynde om en god måneds tid. Hvad med de første stævner?

”Vi har snakket om det, men er blevet enige om, at vi først vil have udstyret helt på plads, før der kommer en eventuel stævnedato,” slår Finn Yde fast.

Aalborghal 2Ashx
Cross Challenge 5. runde 
Lørdag d. 8. februar er Aalborg vært for 5. runde af Cross Challenge, som udgør en spændende optakt til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton seks uger senere. Distancen er 15/10 km landevej for hhv. mænd og kvinder, og start- og målområdet kommer til at ligge ved hallen, så deltagere og publikum passende kan benytte lejligheden til at besøge byens nye atletikcentrum.

Foto: Ole Ugilt Larsen - se flere af hans fotos af byggeriet HER

© Copyright Dansk Atletik Forbund