Loading...

Nyheder 2013

Jess Draskau vinder dobbelt på Barbados

10. december 2013 · Jeppe Weinreich

Den dansk-engelske løber havde i weekenden et hårdt program med en 10 km lørdag og en halvmaraton søndag.

Hun kom flyvende ind fra kulden i Colorados højder til varmen på caribiske Barbados, men omstillingen var ikke sværere, end at Jess Draskau-Petersson (Aarhus 1900) kunne returnere med to sejre og pæne præmiepenge. 

Powerade Run Barbados bød lørdag på en 10 km, hvor den dansk-engelske løber sejrede suverænt i *34:19 min., hvilket faktisk er personlig rekord, eftersom hun ikke har løbet mange af slagsen før. Dagen efter gjaldt det så de 21,097 km, og også her kunne hun snuppe sejren med tiden 1:19,22 – foran sidste års vinder, kenyanske Leah Kigen.

”Det var egentlig planen at lægge langsomt ud – og ikke løbe dumt, da det er virkelig varmt,” udtalte hun efter 10 kilometeren til den lokale avis. ”Men alle lagde stærkt ud, så jeg besluttede mig for at satse og glemme min strategi – og bare gå med og have det sjovt. Da jeg så fik føringen, gik det op for mig, at jeg skulle arbejde hårdt.”

For hver af de to sejre kunne Jess indkassere 1.500$. Det forventes, at hendes næste start på dansk grund bliver DM 10 km landevej på Østerbro d. 9. marts – bare 20 dage inden IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton.

*Der foreligger p.t. ingen officiel resultatliste

© Copyright Dansk Atletik Forbund