Loading...

Nyheder 2014

El-tiden svigtede i Skive

20. januar 2014 · Jeppe Weinreich

Trods gode præstationer kunne flere 60 meter-løbere ikke rigtig bruge resultaterne til noget, da Spar Nord Arena i Skive lørdag afholdt et flot besøgt stævne.

6,60 sek. til Morten Dalgaard Madsen (Skive AM) og 7,40 sek. til Mathilde Kramer (AAIG) er 60 meter-tider, som lader sig høre. Og sådan lød tiderne faktisk på den først udsendte resultatliste fra lørdagens Mini-stævne i Skive. Listen blev dog hurtigt korrigeret, så det sidste decimal nu var væk, hvilket på indforstået atletik-manér betyder, at der er tale om håndstoppede tider. Altså 6,6 og 7,4 sek. til Jyllands hurtigste mand og kvinde. Gode tider, men på så kort en distance ikke gangbar valuta på nogen rangliste.

”Vores el-tid ’døde’ efter heat 2 på på de 14-15 årige pigers 60 meter. Det betyder, at tiderne fra dette tidspunkt og resten af stævnet er manuelle. Det er bare rigtig ærgerligt - og vi er selv meget trætte af det,” lyder det fra Annette Nørgaard Jensen, som siden 2008 har været ansvarlig for DM og DMU-inde, hvor el-tiden aldrig har svigtet. Skives tidsanlæg vil nu blive sendt til leverandøren i USA, og klubben håber så at få en status snarest mulig.

Fin sæsonåbning af Line K. Schulz
Trods det faktum havde de mange deltagere en god stævnedag. Deltagerne fra Sæby IK80 nåede dog ikke frem, da de var sneet inde – akkurat som det var tilfældet i fjor.

Manuel tid eller ej, så viste finalisten fra Ungdoms-VM, Line K. Schulz (Aalborg AM), god form på 1500 meter, da hun blev noteret for 4:34,7 min. – personlig rekord indendørs. Næste weekend løber hun i Hamborg ved de nordtyske mesterskaber.

Et andet talent fra Aalborg AM, Benjamin Lobo Vedel, løb på 200 meteren ligeledes inde-PR med 22,3h. En tid, som på papiret er hurtigere end Morten Dalgaard Madsens 17-års rekord på 22,56 sek. 


© Copyright Dansk Atletik Forbund