Loading...

Nyheder 2014

Bliv arrangør af Alletiders Atletikskole 2014

24. januar 2014 · Dansk Atletik Forbund

Sidste sommer havde 550 børn og unge en alletiders oplevelse med atletik i sommerferien. Succesen gentages naturligvis i sommeren 2014. Flere klubber har allerede meldt sig på banen.

Tag allerede nu en beslutning og bliv arrangør af Alletiders Atletikskole 2014. Skolerne afvikles over 3-5 dage i skolernes sommerferie (uge 27-32) og er en god mulighed for at præsentere lokale børn og unge for atletikken.

Den endelige indbydelse udsendes i starten af februar, men allerede nu ligger det fast, at NIKE igen i år leverer lækre T-shirts til børn og T-shirts og shorts til trænere, samt at alle deltagere får en drikkedunk og et diplom. I lighed med tidligere vil det være muligt at benytte et fælles tilmeldingsmodul.


I 2013 deltog 13 klubber og i alt flere end 550 børn i atletikskolerne, og flere klubber har allerede meldt sig på banen igen som arrangør.
Klubberne bestemmer selv deltagergebyret (vi foreslår 500 kr for 5 dages atletikskole). DAF-gebyret vil være 100 kr. pr. deltager, som dækker tøj, tryk og administration.

Ønsker du allerede nu at tilmelde din klub eller har du spørgsmål til Alletiders Atletikskole, så kontakt:

Morten Albjerg Nielsen, udviklingskonsulent i DAF 
tlf: 4326 2306 mail: morten@dansk-atletik.dk  


De vigtigste deadlines ligger allerede nu fast:

  • 3. feb.: Indbydelse til klubberne pr mail. 
  • 31. marts: Deadline klubtilmelding (angiv her: dato og adresse for afholdelse, deltagerpris, brug af fælles eller eget tilmeldingssystem og arrangementets kontaktperson).     
  • 7. april: Invitationsmaterialet for deltagerne i form af plakater og flyers sendes til klubberne. 
  • 2. juni: Trænerliste med navn, tøjstørrelse (T-shirt og Shorts) sendes til DAF. 
  • 5. juni: Deltagerliste med navn, alder og størrelse T-shirt sendes senest til DAF, hvis atletikskolen afholdes i uge 27-29. 
  • 1. juli:  Deltagerliste med navn, alder og størrelse T-shirt sendes senest til DAF, hvis atletikskolen afholdes i uge 30-32.

20. juni eller en uge før afholdelse: 
Deltagerpakker og trænertøj sendes til klubberne. Meddel venligst, hvis modtageradressen for forsendelsen er forskellig fra den, som er brugt til udsendelse af plakater og flyers.

© Copyright Dansk Atletik Forbund