Loading...

Nyheder 2014

Trajkovski sejrer i Arkansas

15. februar 2014 · Jeppe Weinreich

Med nyt dansk årsbedste 7.49 meter kunne Andreas Trajkovski fredag notere sig for sin første sejr på amerikansk grund.

Godt nyt fra USA: Andreas Trajkovski (KIF) er tilbage i topform. Den 20-årige længdespringer var fredag inviteret med til det store stævne Tyson Invitational i Fayetteville, Arkansas, og danskeren kvitterede for tilliden med et spring på 7.49 meter, som rakte til den samlede sejr i de tre springgrupper.

Fire overtrådte forsøg talte serien, og ifølge hovedpersonen selv var to af dem kun let overtrådte og ude på omkring 7.60-7.70 meter, så mon ikke at der er yderligere forbedringer på vej? Sæsonens højdepunkt for Andreas Trajkovski bliver de åbne amerikanske mesterskaber, som afvikles i New York d. 7.-8. marts.

Trajkovski - som af gode grunde ikke kommer til DM-inde – træner og studerer på Iowa Western Community College. Egentlig var det håbet at komme til Texas, hvor træningsforholdene er bedre end i Iowa, men det viste sig ikke muligt.

”Forholdene herovre er ikke de bedste. Der er ingen rigtig hal, og vi kan ikke træne fuldt tilløb. Vi springer i flade sko på måtter og lander i en madras. Ikke de bedste forhold, men det er det vi har..” lyder det fra Trajkovski, hvis lillebror Peter har gjort store fremskridt i år og er en stærk medaljekandidat ved DM-inde på 200 meter.

Tyson Invitational - Fayetteville, Arkansas (US) d. 14. februar 2014
1. Andreas Trajkovski DK/KIF 7.49 meter
2. Earnest Mosheleketi, Botswana 7.42 meter 
3. Caleb Coewling, USA 7.39 meter
Resultatliste

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund