Loading...

Nyheder 2014

Ny ATK-udgivelse: ”Længdespring og trespring”

19. februar 2014 · Jeppe Weinreich

Den fjerde bog i DAFs serie ”Aldersrelateret Træningskoncept” er netop landet frisk fra trykkeriet.

Efter udgivelserne ”Kast”, ”Sprint/Hæk/Stafet” og ”Mellem- og langdistanceløb” er turen nu kommet til ”Længdespring og trespring”. Manden, der har påtaget sig at skrive den grundige bog, er Lars Nielsen, som turde være kendt af de fleste med den mindste interesse for dansk atletik. Siden de tidlige 90’ere har han stået bag størstedelen af de danske springere, som har nået internationalt niveau. Med andre ord en kapacitet, som i dag er fungerende cheftræner i KraftCenterVest.

Som det hedder i forordet, så er der tale om ”en både bred, men også detaljeret indføring i den indlæringstrappe, der anvendes i Dansk Atletik Forbund inden for disciplinerne”.

Hovedformålet med bogserien er at udgive en "kogebog" inden for de enkelte hovedgrupper, hvor man giver en "opskrift" på, hvordan man rent teknisk udvikler en udøver fra begynder til ekspert, og undervejs giver rigtig mange forslag til relevante træningsøvelser. 

ATK-bogserien vil være grundmaterialet i DAFs uddannelsessystem og samtidig være den udviklingsmodel, som træningen ved forbundets træningssamlinger og træningslejre tager sit udgangspunkt i.

Den rigt illustrerede bog på 279 sider koster 325 kr. og kan bestilles pr. mail hos daf@dansk-atletik.dk.

Hent bogen ved DMU-inde
Et gratis eksemplar af bogen vil blive sendt ud til alle DAFs medlemsforeninger i starten af marts. Alle klubber kan dog afhente deres eksemplar ved DMU-inde i Skive (1.-2. februar). Ved den lejlighed vil alle interesserede desuden kunne købe bogen til reduceret pris 295 kr.

© Copyright Dansk Atletik Forbund