Loading...

Nyheder 2014

DM Mangekamp: Ejlersen kan vinde sin 8. titel

04. marts 2014 · Jeppe Weinreich

Førstkommende weekend danner Marselisborghallen i Aarhus ramme om årets DM-inde i mangekamp. Hos kvinderne er Tine Bach Ejlersen favorit til at vinde titlen for 8. gang siden 2004.

I fjor erobrede Tine Bach Ejlersen (Aarhus 1900) den danske rekord i indendørs femkamp med scoren 4072 point. Selvom man nok ikke skal sætte næsen op efter en ny rekord ved årets DM, som finder sted i Aarhus førstkommende weekend, er der ingen tvivl om, at Tine er favorit til at vinde guld igen i år. Hun vandt sin første titel tilbage i 2004, og med undtagelse af tre afbud i 06, 09 & 10 har hun taget guld hver eneste gang. 

Sidste års mester hos mændene, Jens Agger, er ikke med i år, og dermed skal der findes en helt ny mester blandt de fire tilmeldte i mændenes seniorklasse.

28 deltagere i pigernes 4-kamp
Mens der ikke er så stor bredde i de ældste klasser, er der på glædelig vis hele 28 deltagere tilmeldt 4-kampen i pigernes 14-15 års klasse. Mest interessant tegner umiddelbart duellen i mændenes juniorklasse, hvor det på papiret ser jævnbyrdigt ud mellem de store talenter Oliver Ryborg Kjeldsen (Aarhus 1900) og Massin Ait Bouziad (Sparta), som begge leverede flotte resultater ved det nyligt afholdte DMU.

Konkurrencerne begynder lørdag kl. 11:30 og søndag kl. 11. Syvkampen hos de mandlige juniorer og seniorer går over begge dage, mens femkampen i de tilsvarende klasser hos kvinderne ligger om søndagen. Ungdommen afvikler deres 4- og 5-kampe om lørdagen. 

DM Mangekamp inde 2014 – Aarhus d. 8.-9. marts (arr.: Team Mangekamp)
Tidsskema, startlister og resultater på dette LINK

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund