Loading...

Nyheder 2014

Træning med to verdensstjerner

11. marts 2014 · Dansk Atletik Forbund

Andreas Thorkildsen og Kajsa Bergqvist kommer til København i forbindelse med IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton d. 29. marts. Dagen før afholder de to IAAF-ambassadører en såkaldt "clinic" i Hvidovrehallen, hvor højdespringere og spydkastere i alderen 15-17 år kan træne med.

En dobbelt olympisk mester og en nuværende verdensrekordholder. Så bliver det vist ikke større! Andreas Thorkildsen og Kajsa Bergqvist behøver vist ikke nærmere præsentation, og nu bliver der så mulighed for at komme helt tæt på de to nordiske atletikstjerner.

DAF Elitekraftcenter Øst og Talentcenter Hvidovre AM har fået muligheden for at afholde en træningsseance, hvor de to atleter, der hhv. er og for nylig var i den absolutte atletik verdenselite, vil deltage på trænersiden. 

Svenske Kajsa Bergqvist og norske Andreas Thorkildsen tager vejen forbi Hvidovrehallen, mens de er til stede i København i forbindelse med IAAF/AL-Bank VM-halvmaraton.

Det vil være muligt at deltage aktivt i enten højdespring eller spydkast, hvor EKC-trænere vil stå for træningen sammen med IAAF Ambassadørerne.

Du skal blot være i alderen 15-17 år og dyrke enten højdespring eller spydkast. Det er også muligt for trænere og andre interesserede at deltage som tilskuere. 

Læs mere i denne folder

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund