Loading...

Nyheder 2014

Tårnby Games nærmer sig deltagerrekord

02. maj 2014 · Jeppe Weinreich

2132 starter lyder status på før weekendens konkurrencer.

Der bliver travlhed lørdag og søndag på Tårnby Stadion. Midt på ugen gjorde arrangørerne fra Amager AC status, og her lød tallene på 2132 starter fordelt på 898 deltagere fra 47 klubber. Sidste år var stævnet med 2155 landets største, og den rekord kan evt. blive slået med efteranmeldelser op til stævnet.

Vægten ligger selvsagt på ungdommen, men også flere seniorer har valgt at åbne sæsonen i Tårnby. Spartas sprintgruppe under Stefan Hari konkurrerede ikke indendørs, så for dem bliver der bliver om den første konkurrence i otte måneder. Interessant tegner seniorernes 100 meter, hvor Kristoffer Hari i sin officielle debut for Sparta møder den danske mester på 60 meter, Morten D. Madsen (Skive AM). Søndag løber Hari en 200 meter i juniorklassen, som også er stærkt besat.

Traditionen tro er der 300 meter om søndagen, og her stiller bl.a. den tidligere rekordindehaver på distancen, Nicklas Hyde (Sparta) op. Hos kvinderne er arrangørklubbens egen Stina Troest med i det, der bliver hendes første start siden VM-inde.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund