Loading...

Nyheder 2014

Nick Ekelund trækker i Sparta-trøjen

13. maj 2014 · Jeppe Weinreich

Succestræneren Christian Trajkovski har trukket sig fra sit job i KIF og vil fremover være at finde i Sparta som personlig træner for Nick Ekelund-Arenander.

Igennem en del sæsoner har Christian Trajkovski som træner frembragt flere topnavne i KIF, kulminerende med Nick Ekelund-Arenanders erobring af den danske rekord på 400 meter i 2013. Men fremover bliver det for Sparta – og udelukkende som personlig træner for Ekelund-Arenander – at Trajkovski vil have sit virke. Grundet forskellige årsager har den tidligere topsprinter nemlig valgt at stoppe i KIF. 

Med ansættelsen i efteråret af Stefan Hari som cheftræner i sprint har KIF’s naboklub på Østerbro dog ikke stået og manglet en ny træner, men udsigten til at blive styrket med et af dansk atletiks allermest spændende navne har dog fået sportschef i Sparta, Henrik Paulsen, til at finde en løsning.  

”Spartas træner-setup har allerede for lang tid siden har været på plads til den kommende sæson. Alligevel har det været muligt for Sparta at finde en løsning, som alle parter kan være tilfredse med. Det betyder, at Christian Trajkovski starter i Sparta allerede i dag som personlig træner for Nick Ekelund-Arenander, som dermed også skifter til Sparta,” udtaler Henrik Paulsen på klubbens hjemmeside.

Paulsen understreger dog, at andre af Trajkovskis sprintere - om de vælger at gå med - alle vil blive en del af Stefan Haris sprintgruppe, der har Lars Pedersen som assisterende træner. Foreløbig drejer det sig kun om Andreas og Peter Trajkovski.

Nick Ekelund-Arenander får i øvrigt sin Sparta-debut førstkommende lørdag ved Olympiasprinten i Helsingborg på 100 og 200 meter. Herefter var det planen, at han skulle have løbet sæsonens første 400 meter ved et grandprix-stævne i Norge. Det bliver nu i stedet ved E-Cup for klubhold i Amsterdam d. 24. maj.  

Jacek Zerzut på plads i KIF
Uafhængigt af dette blev en anden træner, Jacek Zerzut, opsagt i Helsingør IF pr. 1. maj. Han vil nu fremover have sit virke som sprint- og hæktræner i KIF, mens Helsingør IF allerede har fundet hans afløsere.


 

© Copyright Dansk Atletik Forbund